Huvud Relationer David Giuntoli

David Giuntoli

David Giuntoli GiftÅlder 40 år gammal Zodiac Gemini Relationer 3 totalt Barn 1 barn

Vem träffar han just nu?

David Giuntoli och Bitsie TullochElizabeth Tulloch och David Giuntoli har varit gifta i 3 år sedan juni 2017. se förhållandet

Relationer

David Giuntoli har varit i ett förhållande med Cara Zavaleta(2003 - 2004).

David Giuntoli har haft ett möte med Mary-Beth Decker(2003).



Handla om

David Giuntoli är en 40 år gammal amerikansk skådespelare. Född den 21 juni 1980 i Milwaukee, Wisconsin, USA, är han känd för Grimm. Hans stjärntecken är Gemini.

David Giuntoli har varit i 5 matchups på skärmen, inklusive Amanda Schull i Cold Case (2003), Amber Mead in Spökviskare (2005), Claire kaffe i Grimm (2011), Elizabeth Tulloch i Grimm (2011)och Jane Leeves i Hett i Cleveland (2010).

David Giuntoli är medlem i följande listor: Amerikanska tv-skådespelare, Deltagare i amerikansk reality-tv-serie och Amerikanska skådespelare.



Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil för David Giuntoli! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.

Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Gift15 år--
Dating11 år--
Råkar ut för118 år, 4 månader--
Total318 år, 4 månader8 år, 1 månad1 år

Detaljer

FörnamnDavid
EfternamnLederna
Fullt namn vid födselnDavid Giuntoli
Alternativt namnDave, David Giuntoli
Ålder40 år
Födelsedag21 juni 1980
FödelseortMilwaukee, Wisconsin, USA
Höjd5 '11' (180 cm)
ByggaAtletisk
ÖgonfärgGrå
HårfärgBrun - mörk
StjärnteckenGemini
SexualitetHetero
EtnicitetVit
NationalitetAmerikansk
GymnasiumSt. Louis University High School
universitetIndiana University Bloomington (International Business and Finance, '02)
OckupationstextSkådespelare | Producent | Direktör
OckupationSkådespelare
Gör anspråk på berömmelseGrimm
Antal aktiva år2003 – nu
SysterAnne Giuntoli

David Giuntoli (född 18 juni 1980) är en amerikansk skådespelare. Han är mest känd för huvudrollen för detektiv Nick Burkhardt i NBC: s övernaturliga drama Grimm. Han deltog i 2016 års Michael Bay-film 13 Hours: The Secret Soldiers of Benghazi and Buddymoon.

Mer om David Giuntoli Mindre om David Giuntoli

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
3Elizabeth TullochGiftApr 2016närvarande5 år
tvåZavaleta ansikteRelation200320041 år
1Mary-Beth DeckerRåkar ut för20032003-
Elizabeth Tulloch #3

Elizabeth Tulloch

2016

Elizabeth Tulloch och David Giuntoli har bee ...[visa par] Zavaleta ansikte #två

Zavaleta ansikte

2003 - 2004

David Giuntoli och Cara Zavaleta separerade i ...[visa par] Mary-Beth Decker #1

Mary-Beth Decker

2003

Mary-Beth Decker och David Giuntoli var i en ...[visa par] #3

Elizabeth Tulloch

2016

Elizabeth Tulloch och David Giuntoli har varit gifta i tre år. Efter ett års förlovning gifte de sig i juni 2017.



Förhållande 5 år MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärnteckentjugo%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 48% Barn 1 barn se förhållandet #två

Zavaleta ansikte

2003 - 2004

David Giuntoli och Cara Zavaleta daterade från 2003 till 2004.

Förhållande 1 år MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken40%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 53% se förhållandet #1

Mary-Beth Decker

2003

Mary-Beth Decker och David Giuntoli möttes 2003.

MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärnteckentjugo%Höjd73%Ålder98%'> Kompatibilitet 53% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
David Giuntoli40 GeminiSkådespelare
Amerikansk
Elizabeth Tulloch40 StenbockSkådespelerska
Amerikansk
Zavaleta ansikte40 GeminiModell (vuxen / glamour)
Amerikansk
Mary-Beth Decker40 StenbockModell (vuxen / glamour)
Amerikansk

Barn

namnKönFöddÅlderAnnan förälder
De levdeKvinna14 februari 20192 år gammal Elizabeth Tulloch

Fotogalleri

Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011) Grimm (2011)

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Batman: Soul of the Dragon2021Batman (röst), Bruce WayneFilm
En miljon små saker2018Eddie SavilleTV program
Mors små hjälpare2018DaveFilm
Uppdragskontroll2017StevensonTV-film
13 timmar2016DS Scott WicklandFilm
Buddymoon2016DavidFilm
Grimm: Meltdown2013Nick BurkhardtFilm
Caroline och Jackie2012RyanFilm
Key och Peele2012MackTV program
Grimm: Bad Hair Day2012Nick BurkhardtTV program
6 månaders regel2011JaredFilm
Love Bites2011JordanienTV program
Grimm2011Nick BurkhardtTV program
Deep End2010Jason CarpenterTV program
Hett i Cleveland2010TylerTV program
Vänd Beat2010MichaelTV-film
Quinn-tupletterna2010Martin QuinnTV-film
Väderflicka2009JamesFilm
Amerikansk advokat2009Andrew MooreTV-film
ComedyPOPS2009Kort film
Mållinje2008SvarvareTV-film
Krascha2008BradTV program
Eli Stone2008Scott ColbyTV program
Privilegierad2008Jacob CassidyTV program
Privat träning2007Daniel WoodsTV program
Enheten2006Major Paul GrandTV program
Spökviskare2005StackTV program
Greys anatomy2005Todd VernonTV program
Veronica Mars2004Sneed Batmen GuyTV program
Cold Case2003Dean London '60TV program
Nyp / Tuck2003EvanTV program
Spårlöst2002SethTV program
Camera ObscuraWalterKort film
Visa mer Visa mindre

Matchningar på skärmen

  • Amanda Schull och David GiuntoliAmanda Schull
    • Cold Case
      2003
    [visa matchup]
  • Amber Mead
    • Spökviskare
      2005
    [visa matchup]
  • Claire Coffee och David GiuntoliClaire kaffe
    • Grimm
      2011
    [visa matchup]
  • David Giuntoli och Bitsie TullochElizabeth Tulloch
    • Grimm
      2011
    [visa matchup]
  • Jane Leeves och Dave GiuntoliJane Leeves
    • Hett i Cleveland
      2010
    [visa matchup]

Intressanta Artiklar

Redaktionen

De 13 bästa animerna som The Irregular på Magic High School
De 13 bästa animerna som The Irregular på Magic High School
Att hitta nya anime-rekommendationer kan vara en utmaning. Hur ska du någonsin fylla det tomrum som lämnas av en speciell serie? Lyckligtvis för dig ...
Air Santa Olalla
Air Santa Olalla
28 maj 2021 ... Caeli Santa Olalla nyheter, skvaller, bilder av Caeli Santa Olalla, biografi, Caeli Santa Olalla pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Caeli Santa Olalla förhållande lista. Caeli Santa Olalla dejting historia, 2021, 2020, lista över Caeli Santa Olalla relationer.
Mayim Bialik och Michael Stone (fd make)
Mayim Bialik och Michael Stone (fd make)
28 maj 2021 ... Mayim Bialik och Michael Stone (fd make) foton, nyheter och skvaller. Läs mer om ...
Alessio Tacchinardi och Alessia Fabiani
Alessio Tacchinardi och Alessia Fabiani
28 maj 2021 ... Alessio Tacchinardi och Alessia Fabiani foton, nyheter och skvaller. Läs mer om ...
En $ AP-pöbelmedlem rankas från bästa till värsta
En $ AP-pöbelmedlem rankas från bästa till värsta
ASAP Mob har för närvarande 14 medlemmar och är ett hop-hop-kollektiv från 2006 grundat i Harlem, New York av medlemmarna ASAP Yams, ASAP Bari och ASAP Illz. Du har din ...
Cristi Harris
Cristi Harris
28 maj 2021 ... Cristi Harris nyheter, skvaller, foton av Cristi Harris, biografi, Cristi Harris pojkvänlista 2016. Relationshistoria. Cristi Harris förhållandelista. Cristi Harris dejting historia, 2021, 2020, lista över Cristi Harris relationer.
Betsy Arakawa
Betsy Arakawa
28 maj 2021 ... Betsy Arakawa nyheter, skvaller, foton av Betsy Arakawa, biografi, Betsy Arakawa pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Betsy Arakawa förhållande lista. Betsy Arakawa dejting historia, 2021, 2020, lista över Betsy Arakawa relationer.