Huvud Relationer Gus trikonis

Gus trikonis

Gus trikonis Som är änkaÅlder 83 år Zodiac Skorpionen Relationer 2 totalt Barn 1 barn

Vem träffar han just nu?

Gus Trikonis och är änka.

dennis quaid och kimberly buffington

Relationer

Gus Trikonis var tidigare gift med Barbara Andrews(1978 - 2012)och Goldie Hawn(1969 - 1976).



Handla om

Gus Trikonis är en 83 år gammal amerikansk regissör. Född den 21 november 1937 i New York City, New York, USA, är han känd för Touched by Love. Hans stjärntecken är Skorpionen.

Gus Trikonis är medlem i följande listor: Amerikanska filmskådespelare, Amerikanska filmproducenter och Amerikanska tv-skådespelare.

Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil för Gus Trikonis! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.



som är alexander ludwig dejting

Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Gifttvå36 år23 år, 3 månader10 år, 5 månader
Totaltvå36 år23 år, 3 månader10 år, 5 månader

Detaljer

FörnamnGus
EfternamnTrikonis
Ålder83 år
Födelsedag21 november 1937
FödelseortNew York City, New York, USA
ByggaGenomsnitt
HårfärgBrun - mörk
StjärnteckenSkorpionen
SexualitetHetero
EtnicitetVit
NationalitetAmerikansk
OckupationstextRegissör, ​​skådespelare
Ockupationdirektör
Gör anspråk på berömmelseRörd av kärlek
Antal aktiva år1961–2003

Gus Trikonis (född 21 november 1937) är en amerikansk skådespelare, dansare och regissör.

Mer om Gus Trikonis Mindre om Gus Trikonis

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
tvåBarbara AndrewsGift1976201236 år
1Goldie HawnGift196622 juni 197610 år
#två

Barbara Andrews

1976 - 2012

Barbara Andrews och Gus Trikonis gifte sig ...[visa par] Goldie Hawn #1

Goldie Hawn

1966 - 1976

Gus Trikonis och Goldie Hawn skildes på ...[visa par] #två

Barbara Andrews

1976 - 2012

Barbara Andrews och Gus Trikonis gifte sig i 34 år innan Barbara Andrews dog och lämnade sin partner och ett barn.

Förhållande 36 år MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken80%Ålder72%'> Kompatibilitet 43% Barn 1 barn se förhållandet #1

Goldie Hawn

1966 - 1976

Gus Trikonis och Goldie Hawn gifte sig i 7 år. De daterade i ett år efter att ha kommit tillsammans 1966 och gifte sig den 16 maj 1969. 7 år senare skilde de sig den 1 maj 1976.



Förhållande 10 år MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken100%Ålder69%'> Kompatibilitet 47% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Gus trikonis 83 Skorpionendirektör
Amerikansk
Barbara Andrews69 Skorpionen
Goldie Hawn75 SkorpionenSkådespelerska
Amerikansk

Barn

namnKönFöddÅlderAnnan förälder
Nicholas3 juli 198139 år gammal Barbara Andrews

Fotogalleri

Gus Trikonis och Goldie Hawn Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis West Side Story - Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis Goldie Hawn och Gus Trikonis

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Hellcats1968SkorpionenFilm
St. Valentinsmassakern1967FlodFilm
Dundee och Culhane1967TonokaTV program
Sandstenen1966RestorffFilm
Järn häst1966ManoloTV program
Pyjamasparty1964PyjamapojkeFilm
The Unsinkable Molly Brown1964JoeFilm
Resa till havets botten1964Sonar Man - Sub.TV program
Flyktingen1963Ung pojkvänTV program
Löjtnanten19631: a vdTV program
Alfred Hitchcock Hour1962Gordie SykesTV program
Virginian1962Running ElkTV program
West Side Story1961IndiskFilm
The Law och Mr. Jones1960TurkiskaTV program
77 Sunset Strip1958Marco CostaTV program
Visa mer Visa mindre

Diskussioner