Huvud Dating Joseph Wallenstein

Joseph Wallenstein

Joseph WallensteinÅlder 61 år Zodiac Vågen

Vem träffar han just nu?

Enligt våra register är José Wallenstein möjligen singel.

vem är inledare dejtar nu

Relationer

Vi har inga register över tidigare förhållanden för José Wallenstein.



Handla om

José Wallenstein är en 61 år gammal portugisisk skådespelare född den 18 oktober 1959 i Lissabon, Portugal. Hans stjärntecken är Vågen

José Wallenstein har varit i tre matchningar på skärmen, inklusive Débora Monteiro i Tid att leva (2006), Alexandra Lencastre in Den enda kvinnan (2015)och Helena Laureano i Belmonte (2013).

José Wallenstein är medlem i följande listor: 1959 födda, människor från Lissabon och portugisiska personer av tysk härkomst.



Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil av José Wallenstein! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.

richard thomas fru alma gonzales

Detaljer

FörnamnJoseph
EfternamnWallenstein
Födelsedag18 oktober 1959
FödelseortLissabon, Portugal
ByggaGenomsnitt
ÖgonfärgBlå
HårfärgSnart
StjärnteckenVågen
EtnicitetVit
NationalitetPortugisiska
Yrke TextSkådespelare
OckupationSkådespelare
Antal aktiva år1981-nu

José Wallenstein (född 18 oktober 1959) är en portugisisk skådespelare. Han medverkade i mer än nittio filmer sedan 1981.

Mer om José Wallenstein Mindre om José Wallenstein

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
älskar för mycket2020TV program
fånge2019Júlio CunhaTV program
Grönt guld2017.Joaquim FernandesTV program
arvtagaren2017.Ze Avelino VineTV program
Louis XIV: s död2016Läkare 5Film
Den enda kvinnan2015.Jorge SacramentoTV program
Vänd inifrån och ut2015.AntonioTV program
Vänd inifrån och ut2014AntonioFilm
Världen faller sönder (och fortfarande blir människor kär)2014JuliusKort film
Nattåg till Lissabon2013Fråga agentFilm
Förmörkelse i Portugal2013Dr SalazarFilm
Belmonte2013Miguel MilheiroTV program
En konjugal moral2012Film
Galen kärlek2012Lourenco MarquesTV program
Rum 2612012Kort film
Min ängel2011Basil GarciaTV program
Dilemma2011ProfessorKort film
Res till Portugal2011Inspektör andra dagenFilm
Förlorat sinne2010Dr. ManuelKort film
Kontrakt2009SonnyFilm
Andra liv2009PsykoanalytikerFilm
Min kärlek2009AlbertoTV program
din sko2009MoralKort film
utfrågningen2009DödKort film
Till Morte de Tchaikovsky2009Blygsam TchaikovskyKort film
Livsfall2008Dr. Henrique Schneider, JorgeTV program
Ecuador2008ThomasTV program
Ögon mot ögonen2008Leonardo Viana LeviTV program
Aqua2008Kort film
tittarna2008MakeKort film
berätta hur det var2007SebastianTV program
Isle of Loves2007Francisco VarelaTV program
Kodnamn: Sintra2007Manuel SilveiraTV program
Regresso och Sizalinda2007Notarius publicusTV program
beordrade självmord2007Dr. DödskorsetFilm
grumlig flod2007Film
Tid att leva2006Fausto Martins de MelloTV program
den ansiktslösa fienden2006TrollkarlFilm
Shadows of Thule2006Kort film
Alice2005DetektivFilm
Fader Amaros brott2005Fader NatárioFilm
Magisk spegel2005AmericoFilm
Joseph2005FleischerTV-film
Fatalisten2005VarumärkenFilm
Vi ses i morgon, kamrater2005sonTV program
Det femte riket2004D. João IFilm
Inspektör Max2004Bruno Rocha, Filipe SantosTV program
Jag gillar dig bara2004PeterTV program
Port of My Childhood2001JoelFilm
A Janela (Maryalva Mix)2001Antónyo TanguystaFilm
Duplo exil2001NunoFilm
Kammare2001PaulFilm
Henry2001Kort film
Jag älskar dig, Teresa2000SegrareTV-film
The Black Gold Fever2000VargTV program
En promenad i parken2000PhilipTV-film
Helvete1999HugoFilm
... när det dundrar1999PeterFilm
Journalister1999ArmandoTV program
Ballet Rose - Forbidden Lives1998Dr. AugustoTV program
I skuggan av gamarna1998FrågarFilm
Ace London1998Kapten Strauss, professor Strudell, The Flying ButcherTV program
Jordstormen1998GeraldoFilm
Repor1997AbelTV program
Fönstret är inte landskapet1997Film
Nyheter från den goda Herrennitton nittiosexFilm
Tordesillas - Kungens drömnittonhundranittiofemTV-film
Lådan1994PartnerFilm
ansiktet på Europa, den1994D. Dinis, Friar António Brandão, vittneTV program
Evasion Manual1994Befälhavare Esperança MartinsFilm
SWK41993Almada NegreirosKort film
Ett moln1992JamesFilm
kallt land1992Dr MoreiraFilm
Eller begravning1992FotografKort film
Stulen bild, The1992Målaren Edgar Dinis (1992)TV program
en fri kvinna1992RaulTV-film
Svart ros1992GustavoFilm
Den gudomliga komedin1991AlioshaFilm
i slutet av natten1991Queirós (röst)Film
Daisy: En film för Fernando Pessoa1991Alberto CaeiroTV-film
Sesam1990TV program
Skatten på hundöarna1990UlyssesFilm
Min sista dröm kommer att vara för dig1989Mathieu MoleTV program
Hav vid syn1989HenriqueFilm
Inspektör Lavardins hemliga filer1988HugoTV program
för sent för att vara ensam1988TV-film
Långt borta1988TV-film
reporter X1987StuartFilm
Det var en gång en fånge1987TV-film
Satin Slipper1985VakterFilm
När maskiner stannar1985raiserTV-film
Zarabadim1985JoãoTV program
Den mystiska läkaren Cornelius1984TV program
Livstecken1984Film
Till Marquise de Sade1984TV-film
I den vita staden1983Den andra tjuvenFilm
Mannen från Suez1983AlphonseTV program
handspel1983ung kardinalFilm
FranciscanittonåttonHugo OwenFilm
det vita bröllopetnittonåttonTV-film
Skamlöst verkligFilm
Visa mer Visa mindre

Matchningar på skärmen

Diskussioner