Huvud Relationer Marc Blucas

Marc Blucas

Ditt Horoskop För Imorgon

Marc Blucas GiftRank 5886 -939Ålder 49 år Zodiac Stenbock Relationer 3 totalt

Vem träffar han just nu?

Marc Blucas och Ryan HaddonRyan Haddon och Marc Blucas har varit gift i 11 år sedan 25 juli 2009. se förhållandet

Relationer

Marc Blucas har haft relationer med Lauren Graham(2005)och Mary Parent(2000 - 2005).








Handla om

Marc Blucas är en 49 år gammal amerikansk skådespelare. Född Marcus Paul Blucas den 11 januari 1972 i Girad, Butler, PA, är han känd för Riley Finn på Buffy the Vampire Slayer. Hans stjärntecken är Stenbocken.



Marc Blucas har varit i 9 matchups på skärmen, inklusive Alison Sweeney i The Irresistible Blueberry Farm (2016), Callie Thorne in Nödvändig grovhet (2011), Carla Gallo Mamma och barn (2009), Emily Blunt i Jane Austen Book Club (2007)och Gwyneth Paltrow in Utsikt från toppen (2003).






Marc Blucas är medlem i följande listor: Amerikanska filmskådespelare, Amerikanska tv-skådespelare och 1972-födelser.



Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil av Marc Blucas! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.

Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Gift113 år, 4 månader--
Datingtvå5 år2 år, 6 månader-
Total313 år, 4 månader6 år, 1 månad5 år

Detaljer

FörnamnMarc
MellannamnPaul
EfternamnBlucas
Fullt namn vid födselnMarcus Paul Blucas
Alternativt namnSexig, hetaste mannen i livet
Ålder49 år
Födelsedag11 januari 1972
FödelseortGirad, Butler, PA
Höjd6 '2' (188 cm)
ByggaAtletisk
ÖgonfärgBlå
HårfärgBrun - Ljus
StjärnteckenStenbock
SexualitetHetero
EtnicitetVit
NationalitetAmerikansk
GymnasiumGirard High School (1990)
universitetWake Forest University (1994)
Yrke TextSkådespelare
OckupationSkådespelare
Gör anspråk på berömmelseRiley Finn på Buffy the Vampire Slayer
Antal aktiva år1995 – nu

Marcus Paul Blucas (född 11 januari 1972) är en amerikansk skådespelare, känd för att spela Riley Finn i Buffy the Vampire Slayer, Matthew Donnelly i Nödvändig grovhet och nyligen avskaffande John Hawkes i Underground. Före sin skådespelarkarriär var han känd för att spela college basket med Wake Forest Demon Deacons.



Mer om Marc Blucas Mindre om Marc Blucas

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
3Ryan HaddonGift2008närvarande13 år
tvåLauren GrahamRelation20052005-
1Mary ParentRelation200020055 år
Ryan Haddon #3

Ryan Haddon

2008

Ryan Haddon och Marc Blucas har varit gifta ...[visa par] Lauren Graham #två

Lauren Graham

2005

Marc Blucas och Lauren Graham är separerade ...[visa par] Mary Parent #1

Mary Parent

2000 - 2005

Mary Parent och Marc Blucas är separerade ...[visa par] #3

Ryan Haddon

2008

Ryan Haddon och Marc Blucas har varit gifta i 11 år. De daterade i ett år efter att ha kommit tillsammans 2008. Efter 6 månaders förlovning gifte de sig den 25 juli 2009.

Förhållande 13 år MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken80%Höjd73%Ålder98%'> Kompatibilitet 68% se förhållandet #två

Lauren Graham

2005

Marc Blucas och Lauren Graham daterade 2005.

MätaResultatZodiaken1%Kinesiskt stjärntecken60%Höjd55%Ålder33%'> Kompatibilitet 37% se förhållandet #1

Mary Parent

2000 - 2005

Mary Parent och Marc Blucas hade ett förhållande från 2000 till 2005.

Förhållande 5 år MätaResultatKinesiskt stjärntecken60%Höjd73%Ålder33%'> Kompatibilitet 42% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Marc Blucas 49 StenbockSkådespelare
Amerikansk
Ryan Haddonfemtio VädurenJournalist
Amerikansk
Lauren Graham54 fiskSkådespelerska
Amerikansk
Mary Parent53 Film / TV-producent
Amerikansk

Fotogalleri

Säsong för kärlek - Marc Blucas Sarah Gellar och Marc Blucas Sarah Gellar och Marc Blucas Sarah Gellar och Marc Blucas Sarah Gellar och Marc Blucas Sarah Gellar och Marc Blucas Sov med andra människor (2015) Brawl in Cell Block 99 (2017) Brawl in Cell Block 99 (2017) Brawl in Cell Block 99 (2017) Första dotter - Marc Blucas Marc Blucas och Ryan Haddon

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Tyst i min stad2020JimFilm
God morgon jul!2020Brian BrightTV-film
Fixen2019River 'Riv' AllgoodTV program
Holiday for Heroes2019Matt EvansTV-film
Förstoringsglas2018HowardFilm
Dietland2018BobbyTV program
Narcos: Mexiko2018Rick SacksTV program
Säsong för kärlek2018Corey TurnerTV-film
Bråk i cellblock 992017.GilFilm
Springa2017.AmerikanskKort film
Sökare2017.RaffTV-film
Fröken jul2017.Sam McNaryTV-film
Underjordiska2016John HawkesTV program
Ökänd2016Eric JessupTV program
Det röda lönnlövet2016Secret Service Agent Derek SampsonFilm
The Irresistible Blueberry Farm2016Roy CumberfieldTV-film
Operation jul2016Scott McGuiganTV-film
Sov med andra människor2015.ChrisFilm
Gränslös2015.Nick TannerTV program
Killer Women2014Dan WinstonTV program
Stalker2014Mark RichardsTV program
Röda staten2011ATF-prickskyttFilm
Bevis2011Läkare ChandlerTV program
Touchback2011HallFilm
Nödvändig grovhet2011Matthew DonnallyTV program
Ett hjärta2011Kris HoganFilm
riddare och dag2010RodneyFilm
Blåblodiga2010Russell BerkeTV program
Law & Order: LA2010Chip JarrowTV program
True Blue2010J.D. ConlinTV-film
Mamma och barn2009StevenFilm
Slott2009Jeremy PreswickTV program
Var lugn2009Brad nelsonFilm
Deadline2009DavidFilm
Ljug för mig2009Jack RaderTV program
Stuntmen2009Eligh SupremeFilm
Se Kate Run2009Jack BrookshireTV-film
Djur2008JarrettFilm
Möt Dave2008MarkeraFilm
Elfte timmen2008Detektiv McNeilTV program
Efter sex2007ChristopherFilm
Jane Austen Book Club2007DekanusFilm
The Killing Floor2007David LamontFilm
Judy's Got a Gun2007Richard PalmTV-film
Thr3e2006Kevin ParsonFilm
Första dotter2004James LansomeFilm
Alamo2004James BonhamFilm
House M.D.2004John KelleyTV program
Jag fångar slottet2003Neil CottonFilm
Prey för Rock & Roll2003DjurFilm
Utsikt från toppen2003Tommy BoulayFilm
Ett flygställ2003BenKort film
Solljus staten2002Scotty DuvalFilm
De2002Paul LoomisFilm
Vi var soldater20022: a Lt Henry HerrickFilm
Jay och Silent Bob slår tillbaka2001KillenFilm
Sommarfångst2001Miles DalrympleFilm
CSI: Crime Scene Investigation2000Adam KingTV program
Parningsvanorna hos den jordbundna människan1999Kvinnans ex-pojkvänFilm
60-talet1999Buddy WellsTV program
Avklädd1999BillyTV program
Pleasantville1998BaskethjälteFilm
Dilemma1997SWAT TeamFilm
Buffy the Vampire Slayer1997Riley FinnTV program
Eddienitton nittiosexBench KnicksFilm
Arli $$nitton nittiosexMcNamaraTV program
Aningslösnitton nittiosexDoug SampsonTV program
BrandfarlignittonhundranittiofemEvansTV-film
Gräva uppGeorge LomackFilm
Kalla döda händerBuddy KingFilm
Visa mer Visa mindre

Matchningar på skärmen

Mer Marc Blucas Matchups på skärmen Mindre Marc Blucas Matchups på skärmen

Diskussioner






Intressanta Artiklar

Kompensation För Stjärntecknet
Substabilitet C -Kändisar

Ta Reda På Kompatibilitet Med Stjärntecken