Huvud Relationer Ramses Shaffy

Ramses Shaffy

Ditt Horoskop För Imorgon

Ramses Shaffy 1933 - 2009Ålder 76 vid döden Zodiac Jungfrun Relationer 1 totalt

Vem träffar han just nu?

Enligt våra register är Ramses Shaffy möjligen singel.








Relationer

Ramses Shaffy var i ett förhållande med Joop Admiraal.



Handla om

Ramses Shaffy är medlem i följande listor: 2009 dödsfall, Bisexuella skådespelare och 1933 födda.






Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil av Ramses Shaffy! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.



Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Dating1---
Total1--

Detaljer

FörnamnRamses
EfternamnShaffy
Alternativt namnDidi
Ålder76 (ålder vid död) år
Födelsedag29 augusti 1933
FödelseortNeuilly-sur-Seine, Frankrike
Dog1 december 2009
DödsplatsAmsterdam, Nederländerna
DödsorsakCancer i matstrupen
StjärnteckenJungfrun
SexualitetGay
EtnicitetVit
NationalitetNederländska
OckupationstextSångare, musiker, skådespelare
OckupationSkådespelare
Musikgenre (text)Låt
Antal aktiva år1960–2009, 1955–2009
Instrument (text)Planen
SkivbolagPolyGram
Associerade akterLiesbeth List

Ramses Shaffy (29 augusti 1933 - 1 december 2009) var en holländsk-fransk sångare och skådespelare som blev populär under 1960-talet. Hans mest kända låtar inkluderar 'Zing, vecht, huil, bid, lach, werk en bewonder', 'We zullen doorgaan', 'Pastorale', 'Sammy' och 'Laat me'. Han samarbetade ofta med den holländska sångerskan Liesbeth List.

Mer om Ramses Shaffy Mindre om Ramses Shaffy

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
1Joop AdmiralRelation -
Joop Admiral #1

Joop Admiral

Ramses Shaffy och Joop Admiraal är åtskilda ...[visa par] #1

Joop Admiral

Ramses Shaffy och Joop Admiraal hade ett förhållande.



MätaResultatZodiaken40%Kinesiskt stjärntecken100%Ålder33%'> Kompatibilitet 43% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Ramses Shaffy 76 JungfrunSkådespelare
Nederländska
Joop Admiral68 VågenSkådespelare
Nederländska

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Ramses2002Han självFilm
Fjäril1999Walko van halandFilm
Dyrbar1991PsykiaterTV-film
Nitwits1987Joel PalsmaFilm
Hoppas på det bästa1986SimonFilm
Typ av solen1975GerritFilm
M.P.1960Karel VosFilm
Pension Hommeles1957Dirk Jansen (1 avsnitt, 1958)TV program

Diskussioner






Intressanta Artiklar

Kompensation För Stjärntecknet
Substabilitet C -Kändisar

Ta Reda På Kompatibilitet Med Stjärntecken