Huvud Relationer Rhona Mitra

Rhona Mitra

Ditt Horoskop För Imorgon

Rhona Mitra EndaRank 681 179Ålder 44 år Zodiac Leo Relationer 3 totalt

Vem träffar hon just nu?

Rhona Mitra är för närvarande singel.








Relationer

Rhona Mitra har haft relationer med John Mayer(2005)Carl Hagmier(2003)och Matt Damon(2003).



Handla om

Rhona Mitra är en 44 år gammal brittisk skådespelerska. Född Rhona Natasha Mitra den 9 augusti 1976 i Hampstead, London, England, Storbritannien, hon är känd för The Practice, Boston Legal, Doomsday. Hennes stjärntecken är Leo.






Rhona Mitra har varit i 7 matchups på skärmen, inklusive Bruno Campos i Nyp / Tuck (2003), Goran Visnjic i Spartacus (2004)James Spader in Boston Legal (2004), Kelly Carlson Nyp / Tuck (2003)och Michael Sheen Underworld: Rise of the Lycans (2009).



Rhona Mitra är medlem i följande listor: 1975 födslar, 1976 födslar och engelska kvinnliga modeller.

Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil för Rhona Mitra! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.



Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Dating3---
Total3-

Detaljer

FörnamnRhona
MellannamnNatasha
FlicknamnPartners
Fullt namn vid födselnRhona Natasha Mitra
Alternativt namnRhona Natasha Mitra, Rhona Mitra, Rona Mitra
Ålder44 år
Födelsedag9 augusti 1976
FödelseortHampstead, London, England, Storbritannien
Höjd5 '7' (170 cm)
Vikt57 kg
ByggaAtletisk
ÖgonfärgBrun - Ljus
HårfärgBrun - mörk
Distinkt FeatureVällustig men atletisk kropp, kvav röst, hennes långa, mörka hår
StjärnteckenLeo
SexualitetHetero
ReligionRomersk-katolska
EtnicitetMultiracial
NationalitetBrittiska
GymnasiumRoedean, en all-flickaskola i Brighton, East Sussex, England, Storbritannien (utvisades)
OckupationstextSkådespelerska, modell, sångare och låtskrivare, aktivist
OckupationSkådespelerska
Gör anspråk på berömmelseThe Practice, Boston Legal, Doomsday
Antal aktiva år1995 – nu
Talent Agency (t.ex. modellering)Partnerskapet för konstnärer
Byst (tum)35
BH-storlekD
midja (tum)25
Höfter (tum)3. 4
Klädstorlektvå
Skostorlek10 (USA), 42,5 (EU), 8,5 (Storbritannien), 270 (J)
Officiella webbplatserwww.rhonamitraonline.com/, www.nndb.com/people/788/000065593/, twitter.com/rednaughtmitra?lang=en, www.youtube.com/watch?v=rf9zsQmf37c
FarAntony Mitra
MorNora Downey
brorJason Wath Mitra
FavoritplatserEngland
FavoritfärgerRosa, blå

Rhona Natasha Mitra (född 9 augusti 1976) är en engelsk skådespelerska, modell och sångare.

Mer om Rhona Mitra Mindre om Rhona Mitra

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
3John MayerRelation20052005-
tvåMatt DamonRelation20032003-
1Carl HagmierRelation20032003-
John Mayer #3

John Mayer

2005

Rhona Mitra och John Mayer är separerade ...[visa par] Matt Damon #två

Matt Damon

2003

Rhona Mitra och Matt Damon är åtskilda ...[visa par] #1

Carl Hagmier

2003

Carl Hagmier och Rhona Mitra är åtskilda ...[visa par] #3

John Mayer

2005

Rhona Mitra och John Mayer daterade 2005.

MätaResultatZodiaken100%Kinesiskt stjärntecken100%Höjd73%Ålder98%'> Kompatibilitet 93% se förhållandet #två

Matt Damon

2003

Rhona Mitra och Matt Damon daterade 2003.

MätaResultatZodiaken100%Kinesiskt stjärntecken1%Höjd55%Ålder69%'> Kompatibilitet 56% se förhållandet #1

Carl Hagmier

2003

Carl Hagmier och Rhona Mitra hade ett förhållande från 2003 till 2003.

MätaResultatZodiaken80%Kinesiskt stjärnteckentjugo%Höjd73%Ålder44%'> Kompatibilitet 54% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Rhona Mitra44 LeoSkådespelerska
Brittiska
John Mayer43 VågenMusiker
Amerikansk
Matt Damonfemtio VågenSkådespelare
Amerikansk
Carl Hagmier58 VattumannenFöretag
Amerikansk

Fotogalleri

Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill Rhona Mitra - ute i Notting Hill

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Squadron 42 (Videospel)2020Verkställande direktör KellyFilm
Arkivera2020SimoneFilm
Skyline2020Dr. MalFilm
Den andra jag2019MarthaFilm
Game Over, Man!2018ErmaFilm
Kampen2018Amanda ChadwickFilm
Super tjej2015.Mercy GravesTV program
Loftet2014Allison VanowenFilm
Det sista skeppet2014Dr Rachel ScottTV program
Stammen2014CharlotteTV program
The Last Ship Prequel: Dr Scott's Video Journal2014Dr Rachel ScottTV program
Krispunkt2012Cameron GraingerTV-film
Återförenar Rubins2010Andie RubinFilm
Portarna2010Claire RadcliffTV program
Slå tillbaka2010Maj. Rachel DaltonTV program
Stulen2009BarbaraFilm
Underworld: Rise of the Lycans2009SonjaFilm
Separationsstad2009Katrien BeckerFilm
Stargate Universe2009Befälhavare KivaTV program
Domedag2008Eden SinclairFilm
Skjutare2007Alourdes GalindoFilm
Nummer 232007Laura TollinsFilm
Skinwalkers2006Rachel TalbotFilm
Motorvägar2004Molly PooleFilm
Spartacus2004VariniaTV program
Boston Legal2004Tara WilsonTV program
Fäst vid dig2003Busshållplats BombshellFilm
David Gales liv2003BerlinFilm
Nyp / Tuck2003Kit McGrawTV program
Ali G Indahouse2002Kate HedgesFilm
Sweet Home Alabama2002Tabatha Wadmore-SmithFilm
Skaffa Carter2000GeraldineFilm
Ihålig människa2000Sebastians granneFilm
Gideons korsning2000Dr Alejandra Ollie KleinTV program
Secret Agent Man2000Lacey SullivanTV program
Beowulf1999KyraFilm
Hur man avlar gibbons1999JulietKort film
Croupier1998Flicka med ledFilm
Munk Dawson1998Mollie Jolliffe, prostitueradFilm
Mannen som gjorde män avundsjuka1997Flora SeymourTV program
Övningen1997Tara WilsonTV program
Ghostbusters of East FinchleynittonhundranittiofemCassTV program
Party of Five1994Holly Marie BegginsTV program
Notan1984Sarah WickesTV program
Fångar av paradisetFilm
Visa mer Visa mindre

Matchningar på skärmen

  • Bruno Campos och Rhona MitraBruno Campos
    • Nyp / Tuck
      2003
    [visa matchup]
  • Goran Visnjic och Rhona MitraGoran Visnjic
    • Spartacus
      2004
    [visa matchup]
  • James Spader och Rhona MitraJames Spader
    • Boston Legal
      2004
    [visa matchup]
  • Rhona Mitra och Kelly CarlsonKelly Carlson
    • Nyp / Tuck
      2003
    [visa matchup]
  • Rhona Mitra och Michael SheenMichael Sheen
    • Underworld: Rise of the Lycans
      2009
    [visa matchup]
  • Rupert Everett
    • Boston Legal
      2004
    [visa matchup]
  • Thomas Kretschmann
    • Separationsstad
      2009
    [visa matchup]





Intressanta Artiklar

Kompensation För Stjärntecknet
Substabilitet C -Kändisar

Ta Reda På Kompatibilitet Med Stjärntecken