Huvud Relationer Tory Lanez

Tory Lanez

Tory LanezRank 1094 -elvaÅlder 28 år Zodiac Leo Relationer 9 totalt

Vem träffar han just nu?

Enligt våra register är Tory Lanez möjligen singel.

Relationer

Tory Lanez har haft relationer med Megan Thee Stallion(2020), Joseline Hernandez(2018), Kash Doll(2018), Såg Johnson(2017-2018), Masika Kalysha(2017), Kaylin Garcia(2017), DreamDoll(2015 - 2016)och Trina(2014 - 2015).



som har john legend daterat

Tory Lanez har haft ett möte med Bria Myles(2017).

Handla om

Tory Lanez är en 28 år gammal kanadensisk rappare. Född Daystar Shemuel Shua Peterson den 27 juli 1992 i Brampton, Ontario, Kanada, är han känd för Luv, Say It i en karriär som sträcker sig 2009 – nu. Hans stjärntecken är Leo.

Tory Lanez är medlem i följande listor: Amerikanska romersk katoliker, kanadensiska skivproducenter och musiker från Ontario.



Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil för Tory Lanez! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.

Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Dating81 år, 3 månader5 månader, 28 dagar2 månader, 1 dag
Råkar ut för14 månader, 3 dagar--
Total91 år, 3 månader5 månader, 22 dagar2 månader, 1 dag

Detaljer

FörnamnTory
EfternamnLanez
Fullt namn vid födselnDaystar Shemuel Shua Peterson
Alternativt namnT Lanez, Argentina Fargo, Tory Lanez
Ålder28 år
Födelsedag27 juli 1992
FödelseortBrampton, Ontario, Kanada
Höjd5 '7' (170 cm)
Vikt68 kg
ByggaSmal
ÖgonfärgBrun - mörk
HårfärgSvart
Särskiljande funktionHar ofta en keps eller hatt, tatueringar, älskar att ha glänsande smycken och accessoarer
StjärnteckenLeo
SexualitetHetero
EtnicitetMultiracial
NationalitetKanadensisk
Yrke TextRappare, sångare, låtskrivare, skivproducent, regissör
OckupationRappare
Gör anspråk på berömmelseLuv, säg det
Musikgenre (text)R&B, Electronic, Dancehall, Pop, Trap, Alternativ R&B, Hip Hop
Antal aktiva år2009-nu, 2009-nu
Instrument (text)Sång, sampler, trummor
SkivbolagUmbrella Boys Productions, Time Is Money, Time Is Money Entertainment (former), Mad Love, Trap 6 entertainment (current), Time Is Money (former), Interscope, One Umbrella / Universal Music (current), One Umbrella, Universal
Associerade akterUmbrella Boys, Meek Mill, Trina, G-Eazy, Justin Bieber, Kirko Bangz, Kellz Cashin Out, Rockie Fresh, Wale, Yg, DJ Drama, Sean Kingston, Jeezy, Ty Dolla Sign, 6ix9ine, A Boogie wit da Hoodie, ASAP Ferg, Benny Blanco, Mark Battles, Play Picasso, Joyner Lucas, Trippie Redd
Talent Agency (t.ex. modellering)Sascha Stone of Swave Nation, William Morris Endeavour Entertainment LLC
VarumärkespåteckningChamps Sports, Adidas Originals, Chrysler
Officiella webbplatserhttp://www.swavenation.com/, http://memoriesdontdie.com, https://swavenation.com/

Daystar Shemuel Shua Peterson (född 27 juli 1992), professionellt känd som Tory Lanez, är en kanadensisk rappare, sångare, låtskrivare och skivproducent. Han fick inledande erkännande från mixbandet Conflicts of My Soul: The 416 Story, släppt i augusti 2013. År 2015 undertecknade Tory Lanez till skivproducenten Benny Blancos Mad Love Records genom Interscope Records.

Mer om Tory Lanez Mindre om Tory Lanez

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
9Megan Thee hingstRelationFebruari 2020Jul 20205 månader
8Joseline HernandezRelationAugusti 2018Okt 20182 månader
7Kash DollRelationMaj 2018Augusti 20183 månader
6Såg JohnsonRelationNov 2017Februari 20184 månader
5Bria MylesRåkar ut förJuli 2017Nov 20174 månader
4Masika KalyshaRelationApr 2017Juni 20172 månader
3Kaylin GarciaRelationJan 2017Apr 20173 månader
tvåDreamDollRelationOkt 2015Nov 20161 år
1TrinaRelationMaj 2014Aug 20151 år
Megan Thee hingst #9

Megan Thee hingst

2020

Megan Thee Stallion och Tory Lanez separerade ...[visa par] Joseline Hernandez #8

Joseline Hernandez

2018

Tory Lanez och Joseline Hernandez separerade i ...[visa par] Kash Doll #7

Kash Doll

2018

Kash Doll och Tory Lanez separerade i augusti 201 ...[visa par] Såg Johnson #6

Såg Johnson

2017 - 2018

Nakita Johnson och Tory Lanez separerade i Ma ...[visa par] Bria Myles #5

Bria Myles

2017

Tory Lanez och Bria Myles separerade i 20 september ...[visa par] Masika Kalysha #4

Masika Kalysha

2017

Tory Lanez och Masika Kalysha separerade i Ju ...[visa par] Kaylin Garcia #3

Kaylin Garcia

2017

Tory Lanez och Kaylin Garcia separerade i april ...[visa par] DreamDoll #två

DreamDoll

2015 - 2016

DreamDoll och Tory Lanez separerade i november 201 ...[visa par] Trina #1

Trina

2014 - 2015

Tory Lanez och Trina separerade i augusti 2015 efter ...[visa par] #9

Megan Thee hingst

2020

Megan Thee Stallion och Tory Lanez daterade från februari till juli 2020.



Förhållande 5 månader MätaResultatZodiaken80%Kinesiskt stjärntecken1%Höjd37%Ålder84%'> Kompatibilitet 51% se förhållandet #8

Joseline Hernandez

2018

Tory Lanez och Joseline Hernandez daterade från augusti till oktober 2018.

Förhållande 2 månader MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken1%Höjd55%Ålder1%'> Kompatibilitet 19% se förhållandet #7

Kash Doll

2018

Kash Doll och Tory Lanez daterade från maj till augusti 2018.

Förhållande 3 månader MätaResultatZodiaken1%Kinesiskt stjärntecken40%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 49% se förhållandet #6

Såg Johnson

2017 - 2018

Nakita Johnson och Tory Lanez daterade från november 2017 till mars 2018.

Förhållande 4 månader MätaResultatZodiaken60%Kinesiskt stjärntecken40%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 63% se förhållandet #5

Bria Myles

2017

Tory Lanez och Bria Myles möttes i juli 2017.

Förhållande 4 månader MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken80%Höjd55%Ålder1%'> Kompatibilitet 39% se förhållandet #4

Masika Kalysha

2017

Tory Lanez och Masika Kalysha daterade från april till juni 2017.

Förhållande 2 månader MätaResultatZodiaken1%Kinesiskt stjärntecken100%Höjd55%Ålder1%'> Kompatibilitet 39% se förhållandet #3

Kaylin Garcia

2017

Tory Lanez och Kaylin Garcia daterade från juli 2016 till april 2017.

Förhållande 3 månader MätaResultatZodiakentjugo%Kinesiskt stjärntecken80%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 63% se förhållandet #två

DreamDoll

2015 - 2016

DreamDoll och Tory Lanez dateras från oktober 2015 till november 2016.

Förhållande 1 år MätaResultatZodiaken1%Kinesiskt stjärntecken40%Höjd55%Ålder98%'> Kompatibilitet 49% se förhållandet #1

Trina

2014 - 2015

Tory Lanez och Trina daterade från maj 2014 till augusti 2015.

Förhållande 1 år MätaResultatZodiaken80%Kinesiskt stjärntecken1%Höjd55%Ålder1%'> Kompatibilitet 3. 4% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Tory Lanez28 LeoRappare
Kanadensisk
Megan Thee hingst26 VattumannenRappare
Amerikansk
Joseline Hernandez3. 4 SkorpionenDokusåpa
puertoricansk
Kash Doll29 fiskRappare
Amerikansk
Såg Johnson28 JungfrunPersonlighet
sydafrikanska
Bria Myles37 OxenModell (vuxen / glamour)
Amerikansk
Masika Kalysha35 GeminiSkådespelerska
Amerikansk
Kaylin Garcia29 SkorpionenDansare
Amerikansk
DreamDoll29 fiskDokusåpa
Amerikansk
Trina46 SkyttenRappare
Amerikansk

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
The Big Narstie Show2018SjälvgästTV program
The Late Show med Stephen Colbert2015Självmusikal gästTV program
Tonight Show med Jimmy Fallon i huvudrollen2014Självmusikaliskt stödTV program
God morgon Storbritannien2014SjälvgästTV program
Den verkliga2013Självmusikal gästTV program
Hånlösthet2011SjälvTV program
Dish Nation2011SjälvTV program
Wild 'N Out2005ArtistTV program
Jimmy Kimmel Live!2003Självmusikal gästTV program

Intressanta Artiklar