Huvud Relationer Megumi Okina

Megumi Okina

Megumi Okina GiftÅlder 41 år Zodiac Leo Relationer 1 totalt

Vem träffar hon just nu?

Susumu Fujita och Megumi Okina har varit gift i 18 år sedan 1 december 2002. se förhållandet

Relationer

Megumi Okina har inte haft några andra relationer som vi känner till.

Handla om

Megumi Okina är en 41 år gammal japansk skådespelerska född den 6 augusti 1979 i Tokoyo, Japan. Hennes stjärntecken är Leo



Megumi Okina är medlem i följande listor: 1979 födda, japanska kvinnliga sångare och japanska skådespelare.

Bidra

Hjälp oss att bygga vår profil för Megumi Okina! Logga in för att lägga till information, bilder och relationer, delta i diskussioner och få kredit för dina bidrag.

Relationsstatistik

TypTotalLängstaGenomsnittKortast
Gift118 år, 2 månader--
Total118 år, 2 månader--

Detaljer

FörnamnMegumi
EfternamnOkina
Ålder41 år
Födelsedag6 augusti 1979
FödelseortTokoyo, Japan
Höjd5 '1' (155 cm)
ByggaSmal
HårfärgSvart
StjärnteckenLeo
EtnicitetAsiatiskt
NationalitetJapanska
Yrke TextSkådespelerska, sångare
OckupationSkådespelerska
Antal aktiva år1993-nu

Megumi Okina (奥 菜 恵, Okina Megumi, född 6 augusti 1979) är en japansk skådespelerska och sångare. Född i Hiroshima och uppvuxen i Tokyo, debuterade hon den 19 augusti 1995. Hon spelade i det japanska originalet av The Grudge. Hon gifte sig med Susumu Fujita i januari 2004. De skilde sig den 22 juli 2005. År 2007 sa Megumi att hon gick i pension från underhållningsbranschen. Hon vände emellertid kursen genom att agera i en remake av den thailändska filmen Shutter från 2004. Den släpptes 21 mars 2008. Hon skildrade ett spöke som heter Megumi Tanaka.



Mer om Megumi Okina Mindre om Megumi Okina

Dating historia

Rutnät Lista Tabell
#PartnerTypStartSlutetLängd
1Susumu FujitaGift2003närvarande18 år
Susumu Fujita #1

Susumu Fujita

2003

Susumu Fujita och Megumi Okina har varit älskade ...[visa par] #1

Susumu Fujita

2003

Susumu Fujita och Megumi Okina har varit gifta i 18 år.

Förhållande 18 år MätaResultatZodiaken60%Kinesiskt stjärntecken60%Ålder1%'> Kompatibilitet 30% se förhållandet

Partnerjämförelse

namnÅlderZodiakenOckupationNationalitet
Megumi Okina 41 LeoSkådespelerska
Japanska
Susumu Fujita79 StenbockSkådespelare

Fotogalleri

Megumi Okina som Megumi Tanaka och James Kyson Lee som Ritsuo i Masayuki Ochiai skräckthriller 'Shutter.' Megumi Okina spelar rollen som Megumi Tanaka i Shutter. Megumi Okina spelar rollen som Megumi Tanaka i 'Shutter' Twentieth Century-Fox Film Corporation. Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina Megumi Okina

Filmografi

FilmaÅrKaraktärTyp
Djävulens advokat2020Akiko TsudaTV program
Howling Village2019Yuko-kunFilm
Adjö2018KasaharaTV program
Kosmetiska krig2017.Yurie MinegishFilm
Du är öm när det regnar2017.Reiko ShinjoTV program
Karriär2016TV program
Isan Sôzoku Bengoshi Kakizaki Shin'ichi2016TV program
Kôrudo kêsu: Shinjitsu no Tobira2016TV program
Ao No Umi: Lång sommar2014TV program
Yoshiwara Uradôshin2014TV program
Manet2013Film
Sennyû tantei Tokage2013MigTV program
Naomi: Chijin no ai2011Yuriko tanabeFilm
Tsumi toka batsu toka2009MarieFilm
Slutare2008MegumiFilm
Inugami-ke no ichizoku2006Sayoko InugamiFilm
Ulysses2006ChikageFilm
Iryû: Team Medical Dragon2006Servitris Yamaguchi KaoriTV program
Jikô keisatsu2006YukiesvampTV program
Oishii koroshikata2006Yuka KeshizakiTV-film
På enkelsängen ikväll2005Azusa JumonjiTV program
Koakuma na onna ni naru hôhô2005Midori SaekiTV-film
Kyô hansha2003MajTV program
Ju-on: The Grudge2002Rika NishinaFilm
Johannesört2001Och Kikushima, Naomi KaizawaFilm
Red Shadow: Akakage2001Koto-HimeFilm
Tengoku ni ichiban chikai otoko2001Tsuyuzaki KoharuTV program
Oändlighet: Nami no ue no kohchu2001flicka, MariaFilm
Yonimo kimyô na monogatari - Eiga ingen tokubetsu höna2000Karu (segment 'Samurai Cellular')Film
Sebunzu feisu2000GarasuFilm
Hanamura Daisuke2000Hiromi KawadaTV program
Heaven Can not Wait Special: The Final Assignment2000Tsuyuzaki KoharuTV-film
Umi no ourora2000Chun-lu Wang (röst)Film
Tengoku ingen kyss1999TV program
Suna no ue no Koibitotachi1999Erika SawaiTV program
Ao nej jidai1998Akane MakinoTV program
Kimi ga jinsei no toki1997Mayu TsuzukiTV program
Wakaba no koronitton nittiosexIzumi MaitaTV program
Naito heddonittonhundranittiofemFilm
Topp åtta1994TV program
Uchiage hanabi, shita kara miruka? Yoko kara miruka?1993Nazuna OikawaTV-film
Om: Moshimo1993NazunaTV program
Visa mer Visa mindre

Diskussioner

Redaktionen

Geoffrey Bayldon
Geoffrey Bayldon
28 maj 2021 ... Geoffrey Bayldon nyheter, skvaller, foton av Geoffrey Bayldon, biografi, Geoffrey Bayldon pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Geoffrey Bayldon förhållandelista. Geoffrey Bayldon dejting historia, 2021, 2020, lista över Geoffrey Bayldon relationer.
De bästa nya livstidsoriginalen från 2021
De bästa nya livstidsoriginalen från 2021
Kolla in den här listan över Lifetime-filmer för 2021 för att se vilka nya Lifetime-filmer du kan se fram emot och vad du kanske har missat. 2021 Lifetime-filmer har ...
Kända människor med namnet Tatiana
Kända människor med namnet Tatiana
Har du någonsin undrat hur många kända personer som heter Tatiana finns där ute? Denna lista över kändisar som heter Tatiana visar dig de mest framstående personerna med ...
James Earl Jones och Julienne Marie
James Earl Jones och Julienne Marie
28 maj 2021 ... James Earl Jones och Julienne Marie foton, nyheter och skvaller. Läs mer om ...
Blanca De Garr
Blanca De Garr
28 maj 2021 ... Blanca De Garr nyheter, skvaller, foton av Blanca De Garr, biografi, Blanca De Garr pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Lista över förhållanden mellan Blanca De Garr. Blanca De Garr dejting historia, 2021, 2020, lista över Blanca De Garr relationer.
Samantha Fantauzzi
Samantha Fantauzzi
28 maj 2021 ... Samantha Fantauzzi nyheter, skvaller, foton av Samantha Fantauzzi, biografi, Samantha Fantauzzi pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Samantha Fantauzzi förhållande lista. Samantha Fantauzzi dejting historia, 2021, 2020, lista över Samantha Fantauzzi relationer.
Lottie Tomlinson
Lottie Tomlinson
28 maj 2021 ... Lottie Tomlinson nyheter, skvaller, foton av Lottie Tomlinson, biografi, Lottie Tomlinson pojkvänlista 2016. Förhållande historia. Lottie Tomlinson förhållandelista. Lottie Tomlinson dejting historia, 2021, 2020, lista över Lottie Tomlinson relationer.